Baby- og børnefotografering

Ønsker du at skabe et varigt og uforglemmeligt minde? Så overvej at få taget baby- eller børnefotos. På den måde kan du forevige din lille guldklumps første år på billede.

Varige og uforglemmelige minder skabes via baby- og børnefotos

“Når du får børn føles det næsten som om, at årene flyver forbi – men de små uforglemmelige øjeblikke varer for evigt”. Dette smukke ordsprog af Jochen Mariss egner sig perfekt til lykønskningskortet, når den lille ny kommer til verden. Alle som har oplevet livets mirakel fra første parket ved, at der er noget om snakken, og at dette ikke kun er et ordsprog. Særligt de nyfødte udvikler sig med en enorm hastighed, og før man får set sig om er de vokset op og blevet “store”. Netop derfor bør du overveje at få taget babyfotos. Det er nemlig den perfekte mulighed for at bevare den helt særlige magi, fra de første uger af barnets liv. Via billederne varer minderne for evigt.

Det er altid noget helt specielt, når man får taget baby- og børnefotos. Derfor er det meget vigtigt for mig, at din baby er glad og føler sig godt tilpas under fotosessionen. Vi finder selvfølgelig tid til at holde pauser undervejs, f.eks. hvis dit barn skal have mad. Mit fokus er hele tiden på at gøre hele seancen så afslappet som muligt. For hele familien. Vi kan også sagtens aftale, at billederne bliver taget hjemme hos jer, eller måske et helt andet sted. Det er helt op til jer, og alt foretages, så det passer jer optimalt.

Ønsker du at skabe helt specielle minder fra de allerførste dage af din lille skats liv, så har jeg i udgangspunktet ikke behov for ret meget. En lille nyfødt baby tilbyder nemlig altid masser af muligheder for uforglemmelige motiver. Ikke desto mindre har jeg naturligvis også diverse rekvisitter med mig, som eventuelt kan benyttes til disse uforglemmelige billeder. Billederne tages individuelt på baggrund af dine specifikke ønsker, og naturligvis altid med hensyn til barnets behov.

Du tilbydes både små og søde snapshots, såvel som de lidt mere detaljerede makrofotos, hvor objektivet placeres meget tæt på barnet. Det giver mulighed for at få taget nogle helt uforglemmelige billeder af dit lille barn.

Fotosessioner for de lidt større børn

Rigtig mange børn elsker at blive fotograferet. De finder derfor stor glæde ved at befinde sig foran kameraet, og de har det rigtig sjovt med det. Derfor vil dine børn helt sikkert finde det sjovt at få taget børnefotos, for i den forbindelse vil de være i fokus, og vil naturligt få alles fulde opmærksomhed. Som fotograf ved jeg, at det derfor sjældent er vanskeligt at få taget et par gode fotos relativt hurtigt.

Akkurat som det er tilfældet når jeg tager babyfotos, så er dine lidt større børns individuelle ønsker og behov naturligvis også i fokus, når der tages billeder af dem. Måske vil dine børn således gerne bidrage med idéer til billederne? Det får de naturligvis lov til. Børn er nemlig meget kreative, og på denne måde kan der let blive taget nogle ekstra gode og sjove motiver. Det er udelukkende dig, der bestemmer, hvor billederne skal tages. De kan således både blive taget i mit studie, hjemme hos jer eller måske endda udendørs i naturen. Jeg tager altid udgangspunkt i dine ønsker. Jeg tilbyder naturligvis også at tage søskendefotos og familieportrætter. Der er også mange, der vælger at få foreviget særlige begivenheder i barnets liv, f.eks. første skoledag, konfirmationer eller lignende, og her tilbyder jeg også at tage billeder. Disse former for billeder egner sig særdeles godt som gaver til familiemedlemmer og venner. Sammen med dig og dit barns kreative ideer skaber vi grundlaget for at få taget vidunderlige og uforglemmelige billeder. Du tilbydes både små og søde snapshots, såvel som de lidt mere detaljerede makrofotos, hvor objektivet placeres meget tæt på barnet. Det giver mulighed for at få taget nogle helt uforglemmelige billeder af dit lille barn.

GALLERI: